Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Zamierzam zakupić M4A1 G&P i odrazu przejść do tuningu. Pierwszym krokiem jest poprawienie celności czyli napewno precyzyjna lufa, wybór padł na Prometheus 6.03 Mam pytanie jeżeli chodzi o tuning FPS'ów, w stocku replika ma ~350-364FPS. Chciałbym uzyskać ~440FPS - co należy wymienić, jakich firm części polecacie ? Będę wdzięczny za wypowiedzi.

Pozdrawiam

Boreup CA/Systema+ 130ms CA/M120Guarder+zebatki TU/STU w zależności od batki CA/Systema.

Ewentualnie bardziej hardorowo- M140 systema i czekać co się pierwsze wysypie (chociaz wcale szybko nie musi). W brew pozorom nie jest to zamobójstwo GB, ale odpowiedzialności nie biore.

Zestawu hurricane osobiście nie polecam. Kilka boreupów juz miałem i ten okazał się najgorszy.

Edited by Small_Hunter

Wzmocniona, łożyskowana głowica tłoka, sprężyna M130 (lub 210 PDI), odpowiednia bateria i jeszcze gumka HU Guardera (z stockową są z reguły problemy) wystarczy w G&P. Sam niedługo planuje taki tuning w swojej SPR. :uśmiech:

Edited by clown

Już jest temat o tuningu tej repliki... :roll:

Ktoś jeszcze chce się doczepić do tematu który był założony kilka dni temu ? Śmiało, zapraszam... :???:

Już zwracałem Ci uwagę w postach, żebyś spuścił z tonu.

W każdym temacie, w którym piszesz - jesteś chamski albo opryskliwy w odzywkach.

Zmień podejście, albo wystaram Ci się o bana zanim się obejrzysz.

Gallain ma absolutną rację. Dublowanie tematów jest sprzeczne z netykietą. Masz pytanie - sprawdź najpierw czy jest odpowiedni temat i tam napisz. Zamiast klonować.

http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=...hl=M4A1+G&P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...