aLBEDo Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) Witam. Jak wstawię metalowy zamek do KSC USP .45 to będę musiał wymienić coś jesczze ? Czy wszystko wytrzyma ? Jest jakaś duża różnica w zużyciu gazu między metalowym zamkiem a z ABS'u ? Pozdrawiam Edited May 13, 2007 by aLBEDo Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Generalnie powinienes wymienic sprezyne powrotna na mocniejsza. Quote Link to post Share on other sites
aLBEDo Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 a będzie za duża siła uderzenia o blokady ? bo właśnie tak mi się połamał plastikowy zamek - odłamało się pół przodu zamka tam gdzie sprężyna powrotna opiera sie o zmek a po bokach uderza on o metalowe blokady na prowadnicy zamka z tym, że załadowałem mocnym gazem ( TOP gaz ) Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Nic nie powinno CI sie ulamac w metalowym zamku. Wiem bo sam wymienialem zamek na metalowy w moim mk23 KSC. A sprezyne powinienes wymienic z tego wzgledu ze przy obecnej zamek powinien strasznie mozolnie odchodzic do tylu przy kazdym strzale. Przynajmniej u mnie tak bylo wiec wymienilem na mocniejsza. Quote Link to post Share on other sites
aLBEDo Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 Co do sprężyny to zobacze jak będzie bo to jest USP wiec ma troche mniejszą mase to może wystarczy stockowa sprężyna. Dzięki za pomoc. Pozdrawaim Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts