Barbus Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Kupiłem niecały rok temu tuningowanego kałacha Marui w Machinegunie (tak wiem, ryzykant jestem ;-) ) Wśród tabeli wymienionych części znajduje się "indywidualnie kalibrowana sprężyna - odpowiednik ok 170% CA". No i rzeczywiście średnia prędkośc wylotowa kulki to 375fps. Strzela bardzo ladnie, bez usterki przez ten prawie rok. Zastanawiam się, o co dokładnie chodzi z tą kalibrowaną sprężyną. Czy zwykła sprężyna jest od takiej lepsza? Quote Link to post Share on other sites
Soman Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 W tym 'tuningu' masz kilka podkładek pod sprężyną. Quote Link to post Share on other sites
awful Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Fajna sprawa- kiedys za tych kilka podkładek płaciło się stówę... w opisie towaru był "tuning mocowy", kumpel kiedys skorzystał z tej promocji na upgade i dostał to za 50zł :)... Ale to było z 1,5 roku temu :) nie wiedziałem,ze wciąż robią ludzi w balona w ten sposób... No chyba,ze jest to gratis,a klientów przyciągać ma kosmiczniemegabrzmiącozawodowoprofesjonalna nazwa :P Quote Link to post Share on other sites
Barbus Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 W sumie za robociznę wzieli 5 dyszek. Z reszta nieważne. Było minęło. Teraz chciałbym wiedzieć, czy opłaca się wywalać spręzynę i podkładki, żeby wstawić Guarderową m110 albo m120. Quote Link to post Share on other sites
awful Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 wsadz 110 plus podkładki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts