MADC Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Mam zamiar kupić GR 300S. Jaki granatnik bedzie do niego najlepszy? Quote Link to post Share on other sites
MADC Posted May 15, 2007 Author Report Share Posted May 15, 2007 a tak właściwie to chyba do GR 300 L Quote Link to post Share on other sites
chaota Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Miałem S-ke i w nagwintowane otwory można założyć RIS-szyne od G36. Co go granatnika to tylko Madbull długi bo M203 ma za wysoki profil, a mini launcher wyglądałby komicznie... Gun piękny ale: -wnętrzności sa beznadziejne ,o tanim upie zapomnij... -Kolba jest sporo za długa (mam 179cm wzrostu) -Ma fikuśny chwyt -> trzeba przywyknąć -BEZNADZIEJNA komora HU i gumka -> niepodkręca wogóle (komore da sie przerobić teflonem i izolką ale gumka leci na bank) Za to: -To najcelniejsza M-ka jaką w życiu miałem SPR/a G&P (też miałem) sie chowa. -Bardzo, bardzo kompaktowa i wygodna. -Praktycznie ZAWSZE ktoś chce to "pomacać"/wywołuje sensacje... Quote Link to post Share on other sites
MADC Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 Miałem S-ke i w nagwintowane otwory można założyć RIS-szyne od G36. Co go granatnika to tylko Madbull długi bo M203 ma za wysoki profil, a mini launcher wyglądałby komicznie... Gun piękny ale: -wnętrzności sa beznadziejne ,o tanim upie zapomnij... -Kolba jest sporo za długa (mam 179cm wzrostu) -Ma fikuśny chwyt -> trzeba przywyknąć -BEZNADZIEJNA komora HU i gumka -> niepodkręca wogóle (komore da sie przerobić teflonem i izolką ale gumka leci na bank) Za to: -To najcelniejsza M-ka jaką w życiu miałem SPR/a G&P (też miałem) sie chowa. -Bardzo, bardzo kompaktowa i wygodna. -Praktycznie ZAWSZE ktoś chce to "pomacać"/wywołuje sensacje... dzięki za informacje Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Koleś nie przesadzasz przypadkiem?? Twój wcześniejszy ten sam temat: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=...mp;#entry540895 Quote Link to post Share on other sites
MADC Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 ups to przez wypadek ten temat jest nieważny Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts