Franc Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Replika M4A1 z Tokio Marui, wiek około 2 lata. Do tej pory wszystko działało jak trzeba ale od pewnego czasu DUPA. Replika działa kiedy chce, strzela strzela po czym DUPA, spust miękki, w środku cicho zupełnie jakby prąd z bateri nie dochodził. Mocnejsze uderzenie w body sprawia że replika oddaje kilka strzałów po czym znowu przestaje działać. POMOCY ! 1) W czym tkwi problem ? 2) Jak to naprawić ? Pozdrawiam i prosze o fachową pomoc ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest Miles_ACE Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Nie wiem czy rozbierałeś kiedyś GB ale styki prawdopodobnie są już wypalone. W końcu to dwa lata minęły. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Weź, odkręć pokrywkę w rękojeści i zobacz czy styki na silniku dochodzą. Quote Link to post Share on other sites
Franc Posted May 16, 2007 Author Report Share Posted May 16, 2007 No Marcin to chyba faktycznie to, gdy otworzyłem rękojeść styki było mocno poluzowan. Zczepiłem je i jak narazie jest OK :) Miles, Marcin dzięki za pomoc ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts