SwideR Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Tak jak w temacie, chcę zakupić korpus część przednią src, ale nie wiem czy będzie ona pasować do rury gazowej od oryginału... Czy rura gazowa wejdzie na tą obudowę w której mieścić ma się stick (ja sticka tam nie bede trzymal). Dzieki za odp. pozdro Świder Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Na przyszłość pisz że chodzi ci o AK!! Ale właśnie! Jakiego AK?? Napisz do sklepu, tam ci pomogą. Quote Link to post Share on other sites
SwideR Posted May 16, 2007 Author Report Share Posted May 16, 2007 Chodzi o AK-47. Chyba juz nie moge edytować posta, a więc sorki za podwójny post. PS. SRC produkuje metalowe korpusy tylko do AK-47 PS2. Wątpie żeby sklep miał doczynienia z prawdziwą rurą gazową, "na oko" powinna wejśc ale... nigdy nic nie wiadomo. Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 (edited) Posiadam owe body część przednią i tylną.. i nie do konca rozumiem w czym problem.. jeżeli chciałbyś zamontować sobie całą rurę gazową , to zmuszony jestes uciać tą część porzednią pod która chowa się Sticka. No chyba że chcesz tylko drewno założyc , to nie ma sprawy... Odpisz troche jaśniej :P ps. Obawiam się ,że rura nie wejdzie na tą część podłużną , bo chyba rura ma za małą średnicę.. Edited May 16, 2007 by Diablo Quote Link to post Share on other sites
SwideR Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 W tym korpusie metalowym src część przednia do AK-47 z przodu jest taka "rurka" do której wchodzi bateria stick. Czy na tą "rurkę" wejdzie oryginalna rura gazowa od prawdziwka. Raczej nie chcę niczego ucinać, ale jak nie będzie innego wyjścia... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts