SaNcEz Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Witam Przed poruszeniem tego tematu na forum starałem się rozwiązać jakoś ten problem sam, niestety sztuka ta mi się nie udała :/ Zamieszczam link do "prowizornego" wyglądu gumki od hopa w M6: http://img253.imageshack.us/my.php?image=baxtx1.jpg Teraz proszę powiedzcie mi którą stroną do góry powinna być ona ustawiona gdyż ciągle kulka skręca mi w prawo:/ Stało się tak po owinięciu hopa taśmą teflonową, teraz nawet ją zdjąłem ale dalej skręca. Wolę już, aby leciała szybciej w górę aniżeli w prawo, więc może przekręcić ją jakoś w lewo albo coś. Jestem dosyć zielony w tym temacie stąd może takie głupie pomysły, jednak chwytam się każdego pomysłu, a jak jest błędny z pokorą przyjmę słowa krytyki :] Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Po jaką cholerę zakładasz 2 takie same tematy w różnych działach?? :wink: Edited May 20, 2007 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
SaNcEz Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 Po jaką cholerę zakładasz 2 takie same tematy w różnych działach?? :wink: Po taką cholerę, że ten temat pasuje tu i tu a ja niestety na prawdę potrzebuję tych infrormacjii, ale widzę ze Ty MAJOR762 lubisz się czepiać i odsyłać do "lupki" wszystkich których uznasz za "nowych" a proponuję looknąć na datę dołączenia a poza tym nie wszystko można znaleźć w wyszukiwarce i ja NIE ZNALAZŁEM. Więcej czasu tracisz na odsyłanie niż udzielenie informacji, na dodatek paradoksalnie Ty również byłeś kiedyś "newbie", czyż nie ?? W momencie, gdy uzyskam odpowiedź Moderator może śmiało usunąć temat przecież. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 (edited) I co z tego że pasuje?? Zakłada się w jednym miejscu, poza tym nie pasuje tu i tu bo ustawianie gumki hop-up to nie upgrade i tuning!! Odpowiedziałem Tobie w tamtym temacie i nie mów mi że nie znalazłeś nic, bo tematów o tym gunie jest na forum kilka i to bardzo obszernych. A czepiam się tylko tych co zakładają po kilka takich samych tematów, na które odpowiedzi już udzielono i bezczelnie kłamią, że nic nie znaleźli. Tak, ja również byłem "newbie" jak ty to nazywasz, ale zawsze najpierw szukałem i dopiero jak nic nie znalazłem to zakładałem JEDEN temat i czekałem aż ktoś odpowie. Edited May 21, 2007 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
SaNcEz Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 Problem ten powstał przy uszczelnianiu hop'a a to chyba jest TUNING nie ? A temat był dotyczący uszczelniania BAX'a a nie ustawianiu gumki hop'a a to nie to samo jak wiesz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts