K2_ Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Witam, Od niedawna jestem posiadaczem Colt M733 JG i zastanawiam się nad tuningiem wewnętrznym. Co możecie zaproponować ? Jaką preckę, jaki tłok jaki cylinder ? Od razu mówię, że sprężyny raczej wymieniać nie chcę...Proszę o pomoc 8) Pozdrawiam :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Bociano Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Hawk! Pytanie: czy taki zestaw: http://asgshop.pl/produkt.php?id=1566 , pasowałby do m733, jeżeli tak, to czy w znaczący sposób zwiększył by jego wytrzymałość i niezawodność? Pytam profilaktycznie, póki co nie chcę nic wymieniać, jednak w razie awarii, któregoś z elementów gb nie będę bawił się w wymianę pojedynczych części a od razu wzmocnię całość. P.S. Nie wiem, czy nie byłoby dobry wyjściem, aby połączyć ten temat o m733 z tematem o m4 tej samej firmy, bo w środku siedzą przecież te same bebechy. Quote Link to post Share on other sites
kosior21 Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) jest juz temat o tuningu serii M-ek ze stajni Jg Edited July 1, 2007 by kosior21 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts