Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Szukam kursu na patent strzelecki

Recommended Posts

Witam.

Orientujecie się może, gdzie taki kurs będzie realizowany?

Zależy mi, żeby nie był to kurs na przyzwoitym poziomie, dlatego nie chciałbym obdzwaniać nieznanych mi (a właściwie nie polecanych przez nikogo) klubów, bo szkoda wywalić pieniądze w błoto.

Niestety Wrocławski WKS takowy prowadzi dopiero ~ w październiku, a to trochę późno.

Chodzi oczywiście o szkolenie pod egzamin w kat. pistolet centralnego zapłonu (a przynajmniej taki egzamin będę chciał później zdawać).

Edit: tak wiem - to post bardziej na fora dot. ostrej broni, więc jak będziecie nalegać, to się tam przeniose, ale póki co preferował bym nie zakładać kolejnego konta.

Edited by Hallor

Na Wodzisławskiej jest jeszcze strzelnica, nie wiem czy tam "na dniach" będzie jakiś kurs organizowany. Postaram się jednak dowiedzieć.

Swoją drogą też bym się na kurs wybrał więc w "razie czego" daj znać jak już będziesz coś więcej wiedzał.

Wlasnie na wodzislawska dzwonilem (tzn. do wks'u na wodzislawska - tam tez jest strzelnica mysliwska, ale oni chyba takich rzeczy nie robia)

Edit: z drugiej strony kobieta powiedziala mi, ze kursu nie robia, bo nie ma chetnych. Wiec moze jak uda sie uzbierac z 8 osob po roznych forach strzeleckich, to takowy kurs otworza.

Edited by Hallor

Dobra - widzę, że nie ma tu wystarczającej liczby osób zdolnych do odpowiedzi na to pytanie.

Więc pytanie nr 2 - czy jest jakiś portal gdzie takowe można zadać? Bo na strzelecka.net to chyba pod OT podeszłoby.

Jak nie to się szarpnę i obdzwonię te x klubów.