Hallor Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 (edited) Witam. Orientujecie się może, gdzie taki kurs będzie realizowany? Zależy mi, żeby nie był to kurs na przyzwoitym poziomie, dlatego nie chciałbym obdzwaniać nieznanych mi (a właściwie nie polecanych przez nikogo) klubów, bo szkoda wywalić pieniądze w błoto. Niestety Wrocławski WKS takowy prowadzi dopiero ~ w październiku, a to trochę późno. Chodzi oczywiście o szkolenie pod egzamin w kat. pistolet centralnego zapłonu (a przynajmniej taki egzamin będę chciał później zdawać). Edit: tak wiem - to post bardziej na fora dot. ostrej broni, więc jak będziecie nalegać, to się tam przeniose, ale póki co preferował bym nie zakładać kolejnego konta. Edited May 21, 2007 by Hallor Quote Link to post Share on other sites
wally Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Na Wodzisławskiej jest jeszcze strzelnica, nie wiem czy tam "na dniach" będzie jakiś kurs organizowany. Postaram się jednak dowiedzieć. Swoją drogą też bym się na kurs wybrał więc w "razie czego" daj znać jak już będziesz coś więcej wiedzał. Quote Link to post Share on other sites
Hallor Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 (edited) Wlasnie na wodzislawska dzwonilem (tzn. do wks'u na wodzislawska - tam tez jest strzelnica mysliwska, ale oni chyba takich rzeczy nie robia) Edit: z drugiej strony kobieta powiedziala mi, ze kursu nie robia, bo nie ma chetnych. Wiec moze jak uda sie uzbierac z 8 osob po roznych forach strzeleckich, to takowy kurs otworza. Edited May 21, 2007 by Hallor Quote Link to post Share on other sites
Hallor Posted May 28, 2007 Author Report Share Posted May 28, 2007 Dobra - widzę, że nie ma tu wystarczającej liczby osób zdolnych do odpowiedzi na to pytanie. Więc pytanie nr 2 - czy jest jakiś portal gdzie takowe można zadać? Bo na strzelecka.net to chyba pod OT podeszłoby. Jak nie to się szarpnę i obdzwonię te x klubów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts