Guest Kapitan Mitchell Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Witam Ostatnio zaciekawił mnie fakt że żołnierze w różnych filmach (BHD,S.W.A.T.) zawsze chodzą przy ścianach nawet na terenie otwartym. Z ciekawości chciałbym się dowiedzieć dlaczego oni tak robią. [Poprawnie nadawaj tytuły wątków] Link to post Share on other sites
Matteusz Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Mają pewność, że z jednej ze stron nie spotka ich ostrzał (?) ... Link to post Share on other sites
Foka Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Pomyśl logicznie. Bezpieczniej byś się czuł przy ścianie czy na środku ulicy. Po drugie nie należy chodzić przy samej ścianie tylko 0,2-0,5 m od niej. Link to post Share on other sites
Matteusz Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Foka, Foka ... Nie trzeba patrzeć nawet na autora postu, wystarczy spojrzeć na grafikę w poście, a już wszystko sie wyjaśnia. To, że przy samej ścianie nie można to logiczne, chyba nie trzeba tłumaczyć. Ja jeszcze mam takie pytanie, dlaczego AT ma napis AT na plecach (ironia) ;) Chyba wszystko wyjaśnione Link to post Share on other sites
Recommended Posts