luk4as Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 mam problem wleciała mi zróbka dosilnika wella od mp5 nie moge jej za Ciny wyjąć ten silnik da sie rozkręcić i skrecić ponownie zeby działa ? to jest silnik od gb v2 Quote Link to post Share on other sites
Igor_asg Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Pomachaj nim energicznie powinna sama wylecieć Quote Link to post Share on other sites
luk4as Posted May 25, 2007 Author Report Share Posted May 25, 2007 to bym na forum nie pisał :P tak poważnie tam w srodku jest magnes i nie chce wyjsc a bawie sie tym juz 2 godziny i juz mam dosc Quote Link to post Share on other sites
Blade04 Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Rozkrec go! Najprostrze rozwiazania zawsze sa najlepsze! - Odczepiasz szczotki - Odkrecasz takie dwie śróbki - odejmujesz taka 'pokrywke' i dobierasz sie do wnetrza. W brew pozorom jest to bardzo proste i mozna cały silnik rozlozyc bez uzycia siły. No chyba ze masz zebatke silnikowa zalozona na wcisk :/ Pozdro PS: Jak Ci sie udalo wrzucic srobke do silnika???!! Szansa jak 1:1.000.000.000 i trafilo na Ciebie :D Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Te silniki nie są skręcane (tak jak w CA) tylko zaklepywane. Ja bym radził jakimiś cienkimi szczypcami spróbować wydobyć tą śrubkę ze środka, bo innego wyjścia raczej nie ma. Ewentualnie odgiąć 2 ząbki, które zaciśnięte są na plastikowym elemencie (powodzenia :lol:) i zdjąć ten własnie element, wyciągnąc wirnik i śrubkę ze środka ;) Później możesz mieć tylko problem z zaklepaniem tych ząbków spowrotem. Quote Link to post Share on other sites
luk4as Posted May 25, 2007 Author Report Share Posted May 25, 2007 thx za odpowiedzi po 3 godzinach udało mi sie to wyjąc :P teraz tylko złozyc wszystko do kupy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts