Baykos Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Witam, nabyłem niedawno konwersję M4 freefloat i nie bardzo wiem, jak się zabrać do wymiany całego przodu w M16 G&P. Poproszę o instrukcję co i jak powinienem zrobić, tudzież jakiegoś pomocnego linka. :roll: B. Quote Link to post Share on other sites
OSKi-SNITF Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Nikt nie potrafi odpowiedzieć na to pytanie ?? też chce zdemontować front z m16 G&P ale się zaciąłem i nie wiem co dalej.Jestem na etapie kiedy okładziny są zdjęte (czyli sam początek) Quote Link to post Share on other sites
Leo_111 Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 1.Wybijamy piny w muszce 2. Odkręcamy śrubkę umieszczoną od spodu muszki . 3.Wybijamy bolec łączący muszkę z atrapą rury gazowej . 4. Zdejmujemy muszkę , przez lufę . 5.Wyjmujemy atrapę rury gazowej. 6.Zastępujemy atrapę rury gazowej ( jeżeli stockowa była krótsza) 7.Jeżeli chcemy wymienić jeszcze lufę , wtedy odkręcamy jeszcze ten pierścień w,którym była atrapa rury gazowej . (staramy się nie przekręcać jej wnętrza gdyż będziemy mieć problem z włożeniem atrapy rury gazowej. To chyba tyle... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts