python Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Witam ! Team FCS wraz ze wsparciem przyjaciół z teamów Tower Guards, Pluton Inżynieryjny i Stalkers organizuje larpa: Więcej informacji znaleźć można na forum: http://warrior.pl/forum/viewtopic.php?t=7897 LARP odbędzie się najprawdopodobniej 9 września. p. Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 A można z ekspedycją z Wielkopolski się stawić? :) Przeczytałem scenariusz i muszę powiedzieć, że strasznie mi się podoba :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 QBS, pisz bezpośrednio do Zsa-Zsy ale na warriorze. Albo do mnie napisz pw co i jak, a ja przekażę Zsa-Zsie - powinnam się z nią widzieć we wtorek. Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 QBS, pisz bezpośrednio do Zsa-Zsy ale na warriorze. Albo do mnie napisz pw co i jak, a ja przekażę Zsa-Zsie - powinnam się z nią widzieć we wtorek. A dziękuję młoda damo :) Powiedz, czy tam jest jakieś ograniczenie ilości chętnych? Wiesz coś o tym? :-F Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Otóż młody człowieku, ilość ograniczona jest wolą miłościwie nam panującego organizatora jak również terminem zgłoszenia... a głównie polega na tym, że jak ktoś się wczesnie zgłosi z projektem postaci to organizator będzie miał czas na przemyślenie realiów postaci jak i możliwości wplecenia jej w scenariusz. W Warszawie jesteśmy przyzwyczajeni do sobotnich strzelanek w wielkości powyżej 100 osób (na realia polskie to już jakby mini zlot), więc myślę że duża liczba niekoniecznie przeraża... bardziej właśnie adekwatność postaci do scenaiusza i szybkość zgłoszeń. Jednym słowem - im szybciej napiszesz tym większe szanse :) Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Już wszystko rozumiem dobra siostro. Dziękuję :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts