Belfer Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Witam Gun nie łapie ostatnich dwóch kulek z magazynka. Nie wiem czy to wina strzelby czy magazynka. Da się to jakoś naprawić, czy "ten typ tak ma" ? Jeszcze jedno - jak rozwiązać problem chwiejnej kolby?. Na maksymalnym wychyleniu kolebie się jak diabli Pozdrawiam Link to post Share on other sites
hary934 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Ten typ tak ma(dwie ostatnie kulki ładuj odwracając strzelbę). Co do kolby to izolka- (oklej żerdzi kolby). Prowizorka rządzi 8-) Link to post Share on other sites
Belfer Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 Ok, dzięki! Link to post Share on other sites
Shann Steyr Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Gdy w magu zostają dwie ostatnie kulki, przeładowując replikę odwróć ją magiem do góry- wtedy zostaną one załadowane (ma to sens tylko przy rekreacyjnym strzelaniu). Link to post Share on other sites
Guest Specnaz_1990 Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Tego Shotguna zamówiłem z Taiwangun. Był wadliwy. Po odesłaniu go dostałem nowego, który tez jest wadliwy. 1 Shot: nie wystrzeliłem ani jednej kulki, gdy nie dało sie z niego strzelać od początku. Normalnie przeładowywałem, ale strzelać sie już nie dało. Może coś ze spustem? 2 Shot: wystrzeliłem ok. 50 kulek i był taki sam problem jak w pierwszym. Chciałem zapytać, czy reklamacja zostanie rozpatrzona po raz drugi, czy nie? Link to post Share on other sites
Dzidzia35869 Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Zostanie rozpatrzona ale (przynajmniej ja) zrozumiałem że twój drugi shot nie wystrzeliwał kulek po wystrzeleniu 50 kulek?? Link to post Share on other sites
Guest Specnaz_1990 Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Tak. Po wystrzeleniu ok. 50 kulek juz nie chciał strzelać. Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Może włączyłeś przypadkowo blokadę spustu? :) Link to post Share on other sites
Guest Winstor Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Może włączyłeś przypadkowo blokadę spustu? Nie. Blokada spustu nie została włączona, gdyż sprawdzałem. Poza tym Taiwangun wysłał już drugiego Shotguna. Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Nie, dobrze Kolega napisał. One tak mają, pomaga rozebranie i przesmarowanie (tudzież wyrównanie powierzchni współpracujących). Miałem to samo w swoim egzemplarzu i egzemplarzu kumpla (razem kupowaliśmy). Link to post Share on other sites
roberto5455 Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 ja miałem cos takiego ze jak kupiłem tacticala to jmiałem nie dokręoną śróbkę do prowadnicy sprężyny przez co prowadnica naciagała spręzyne ale juz nie wracła. sprawdz. moze masz to samo Link to post Share on other sites
Recommended Posts