Sharpek Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Cześć, Jakiś czas temu My czyli Formacja Śląsk pomagaliśmy przy festiwalu filmowym drzwi. Nasza pomoc polegała na byciu aktorami w filmie który był pokazany na otwarciu owego festiwalu. Tutaj zdjęcia z planu filmowego: http://www.airsoft.slask.pl/index.php?co=g...&galeria=89 A tutaj owy film: Jeśli komuś zależy to na PW mogę podesłać link do wersji filmu o doskonałej jakości i rozdzielczości. Quote Link to post Share on other sites
berliners Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Film naprawdę dobry. Fajne wykonanie i montaż(wiem bo się tym zajmuję na co dzień). Reklamówka oddaje dobre wrażenie festiwalu. No i popisaliście się zdolnościami aktorskimi. :) Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Jak już Ci mówiłem Sharpek - PODOBA mi się. Nie ma mydła, jest akcja, fajny montaż i humor. Czekam na kolejne dzieło 8) Quote Link to post Share on other sites
Thad Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Gdybym chciał się naprawdę na siłę do czegoś przeczepić to mógłbym tylko do maskowania twarzy :D film zaje... fajny :) Quote Link to post Share on other sites
oficer80 Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Film zrobiony z pomysłem i bardzo prfesjonalnie. Widać, że wiecie jak robi się tego typu filmy. Gratuluję. Bardzo mi się podobało :D Quote Link to post Share on other sites
Marek 111 Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Fajny film, wszystko profesjonalnie, pogratulować. Quote Link to post Share on other sites
Sharpek Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 Dziękuje, dziękuje. Film był robiony na festiwal jako intro więc nie miał być taki "softowy". Zdradzę natomiast że już nie długo będziemy prowadzić zdjęcia z tą samą ekipą filmową, do filmu który będzie ukazywał różne aspekty Airsoftu i nie tylko. Quote Link to post Share on other sites
MADC Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Zarąbisty filmik, świetny montaż. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts