Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wymiana Koby w M4- ICS'ie na innej firmy

Recommended Posts

Witam

Mam taki problem dotyczący wymiany Kolby w M4 firmy ICS.W serwisie niepotrafili mi jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie czy Kolby składane innych firm będą pasować do M4 ICS'a.

Jeżeli ktoś miał doświadczenie w tego typu zmianch proszę o kontakt

z góry dziękuje za poświecony czas i pomoc

Taps

:uśmiech:

Sama kolba będzie pasować, ale metalowa prowadnica po której sie posuwa już nie. Potrzebowałbyś wtedy takiej części jak montuje się w '16 ICSa, ale nigdy jej nie szukałem, wiec nie wiem czy jest dostępna. W każdym razie np. M93 bez przeróbek nie zamontujesz do M'ki ICSa krótkiej.

Sama kolba będzie pasować, ale metalowa prowadnica po której sie posuwa już nie. Potrzebowałbyś wtedy takiej części jak montuje się w '16 ICSa, ale nigdy jej nie szukałem, wiec nie wiem czy jest dostępna. W każdym razie np. M93 bez przeróbek nie zamontujesz do M'ki ICSa krótkiej.

ZENITH-ACC-M4CSOD -Special force - taką chciałbym zamontować, tylko właśnie niewiem co z tą prowadnicą, czy by pasowała, niestety nikt niejest w stanie mi na to odpowiedzieć ponieważ tą kolbę można bardzo żadko spodkać. Stawiając ten prolem licząc zę może odnajdę kogoś kto ją ma.

:cry:

• 2 weeks later...
  • Create New...