Taps Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Witam Mam taki problem dotyczący wymiany Kolby w M4 firmy ICS.W serwisie niepotrafili mi jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie czy Kolby składane innych firm będą pasować do M4 ICS'a. Jeżeli ktoś miał doświadczenie w tego typu zmianch proszę o kontakt z góry dziękuje za poświecony czas i pomoc Taps :uśmiech: Link to post Share on other sites
Punisher Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Mam składaną z Tokyo Marui, pasuje bardzo dobrze. Link to post Share on other sites
Taps Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 Mam składaną z Tokyo Marui, pasuje bardzo dobrze. A czy nieprzerabiałeś jej ani troszeczkę - odrazu pasowała ?? PS:czekam na info o innych firmach Link to post Share on other sites
Punisher Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Nie, ale ciężko wchodziła. Link to post Share on other sites
Procent Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Sama kolba będzie pasować, ale metalowa prowadnica po której sie posuwa już nie. Potrzebowałbyś wtedy takiej części jak montuje się w '16 ICSa, ale nigdy jej nie szukałem, wiec nie wiem czy jest dostępna. W każdym razie np. M93 bez przeróbek nie zamontujesz do M'ki ICSa krótkiej. Link to post Share on other sites
Taps Posted June 17, 2007 Author Report Share Posted June 17, 2007 Sama kolba będzie pasować, ale metalowa prowadnica po której sie posuwa już nie. Potrzebowałbyś wtedy takiej części jak montuje się w '16 ICSa, ale nigdy jej nie szukałem, wiec nie wiem czy jest dostępna. W każdym razie np. M93 bez przeróbek nie zamontujesz do M'ki ICSa krótkiej. ZENITH-ACC-M4CSOD -Special force - taką chciałbym zamontować, tylko właśnie niewiem co z tą prowadnicą, czy by pasowała, niestety nikt niejest w stanie mi na to odpowiedzieć ponieważ tą kolbę można bardzo żadko spodkać. Stawiając ten prolem licząc zę może odnajdę kogoś kto ją ma. :cry: Link to post Share on other sites
Procent Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Prowadnica na pewno nie będzie pasować do ICSa. Link to post Share on other sites
Taps Posted June 18, 2007 Author Report Share Posted June 18, 2007 Prowadnica na pewno nie będzie pasować do ICSa. A orientujesz sie ile ok może kosztować przerobienie takiej prowadnicy i czy da sie to wogóle wykonać - przeróbkę Link to post Share on other sites
Taps Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 ponieważ nieotzymałem odp. pokombinowałem i wyszło mi coś takiego http://wmasg.pl/forum/index.php?act=ST&f=21&t=37742 Link to post Share on other sites
Recommended Posts