pitv Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Witam. Mam stockowego ak cymy i jego ROF raczej mnie nie zadowalal. Wiec kupilem baterie 9,6 intellecta. Naladowalem, szybkostrzelnosc wspaniala, ale... kulki nie leca. Leca jedynie na semi. Co zrobic, zeby te kulki podawalo normalnie? Wydaje mi sie, ze trzeba spilowac stroche ta ruchoma czesc wystajaca z gearboxa (niewiem jak to sie zwie). Pomocy! Quote Link to post Share on other sites
Biper Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 (edited) Piłując dysze raczej stracisz szczelność układu. Ta batka jest za pomna do stockotej CYMY :!: Ona daje bardzo wysoki ROF przy m120, nie chce myśleć co sie dzieje w GB(sieczka). Jeżeli coś ma poprawić podawanie kulek to: -poprawienie popychacza(może ma jakieś zadziory i nie chodzi wystarczająco płynnie)- choć i tak pewnie nie wiele to zmieni -kup to http://asgshop.pl/produkt.php?id=1775 -zmień batke na 8.4 Edited June 15, 2007 by Biper Quote Link to post Share on other sites
Dudi Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Problem tu leży tylko i wyłącznie po stronie shitowego magazynka, który nie nadąża z podawaniem kulek. Pozostaje kupić lepszy / lepsze. Quote Link to post Share on other sites
pitv Posted June 15, 2007 Author Report Share Posted June 15, 2007 Magi mam jedengo cymy i 2 TM i na zadnym nie podaje. Zaryzykowalem, spilowalem troche dysze, bo ona i tak niewymiarowa jest. Jakos tam teraz kulki podaje. Dyszy mi nie szkoda, bo i tak niedlugo bede robil wieksza wymiane czesci, wiec lotto :) temat raczej do zamknienia. Tylko ostatnie pytanie, serio to tak zniszczy gearboxa? I czy moge wstawic sprezyne m100 bez wymiany innych czesci? Quote Link to post Share on other sites
Jano Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 w cymie m100 bez niczego wchodzi wiec śmiało. Jeśli masz metalowa komore hop-up to musisz zostawic stockowa dysze (to co wystaje z GB i pcha kulki) jesli nie mozesz wymieniac Quote Link to post Share on other sites
pitv Posted June 15, 2007 Author Report Share Posted June 15, 2007 Mam plastikowa :( ... Ale wogole to dzieki za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts