mbola Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Witam. Moje pytanie dotyczy tego jak się mają gogle do maski? Przykładowo gogle firmy uvex (jakie kolwiek) czy pasują do tej maski http://snajperasg.pl/product_info.php/cPat.../products_id/59 Chodzi o to czy każde gogle pasują do każdej maski czy to trzeba sprawdzać...w sensie każde gogle dopasowywać do maski (lub odwrotnie)? Quote Link to post Share on other sites
naytec Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Chodzi o to czy każde gogle pasują do każdej maski czy to trzeba sprawdzać...w sensie każde gogle dopasowywać do maski (lub odwrotnie)? Do każdej maski tego typu są przeznaczone odpowiednie gogle (sprzedawane razem z maską jako całość). Nie dopasujesz gogli firmy uvex do takiej maski... A jeśli jakimś cudem tego dokonasz, to będzie to bardzo niewygodne lub będzie wyglądało żałośnie. ;P Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Eeee, podwójna ochrona? Wystarczą chyba same gogle albo sama maska... Quote Link to post Share on other sites
mbola Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 Mam rozumieć, że gogle w masce wytrzymają np 500ftps? A jak np mi się zniszczą gogle w masce to czy istnieje możliwość dokupienia gogli (do konkretnej maski)? Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Bardzo dobrze trzyma się zwykła maska (z odczepionymi gównianymi goglami siatkowymi) włożona pod gogle Bolle X800. Możnna w sekundę ją założyć i zdjąć, a chroni bardzo dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts