jamesbond Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Panowie i Panie! Ostatnio pojawił się problem w moim gearbox`ie i nie wiem jak go rozwiązać: Otóż wielokrotnie go już otwierałem (wymiana podzespołów, smarowanie) i wszystko było ok. po ostatnim otwarciu gearbox wykonuje jedno naciągnięcie tłoka i sie blokuje, tłok pozostaje w górnym położeniu. Rozbierałem go już od tego czasu kilkanaście razy wszystko jest tak jak być powinno (zębatka naciągająca tłok ustawiona na "drugą godzinę") styki przeglądnięte... poradźcie coś, może ktoś miał podobny problem... ukłony Link to post Share on other sites
Biper Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Może bateria? Sprawdź też docisk silnika. W jakim gunie masz ten problem? Jakiś upgrade? Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Milion razy juz było na forum. OStatnio 3 dni temu. Poszukaj. Zamykam. Prosze bardzo: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=37208 I pisz na jednym forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts