faragon Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 mam problem z moja skladana kolbą od s-systema p&j mianowicie karabin uderzyl kolba o ziemie (moja wina) i teraz nie chce sie regulowac tz nie da sie zmic pozycji co jest spowodowane wygieciem sie sruby ktora blokuje kolbe w danej pozycji czy moze ktos mi powiedziec jak mam ja wyjac zeby nie rozwalic przy tym stopki kolby?? Quote Link to post Share on other sites
Guest Miles_ACE Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) Na owej śrubie powinien być mały imbus. Odkręć go a następnie spróbuj odkręcić całą śrubę. Edited June 21, 2007 by Miles_ACE Quote Link to post Share on other sites
faragon Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 chyba mnie zle zrozumiales nie chodzi mi o mocowanie kolby do body ale o ten "dzyndzel" ktory jest podnoszony przez podwarzenie co umozliwia podniesienie sruby i tym samym regulacji dlugosci kolby lecz ona jest wygieta i nie chce sie podniesc na tyle by moc zdjac stopke i tu moje [pytanie jak ja mozna wyjac?? czy trzeba ja wyprostowac czy jak i jezeli tak to jak to zrobic kiedy nie mozna rozlozyc kolby na czesci pierwsze Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Ciężko będzie. Po odkręceniu nakrętki z zewnątrz śruba jest wyjmowana do wnętrza kolby (po zdjęciu jej z repliki). Przy takim uszkodzeniu będziesz miał problem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts