zavisza Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Na internecie jeszcze go nie ma, ale sfotografowalem i wstawilem na fotosik: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1345fc6e94a80467.html Caly artykul wiadomo jak napisany, dostosowany do szerszej liczby odbiorcow :) Wylapalem dwie literowki, z czego jedna bardzo powazna... air soft game zamiast air soft gun, i draganow zamiast dragunov. Link to post Share on other sites
Foka Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 draganow zamiast dragunov.Jak wytykasz błędy to sam poznaj prawidłowe nazewnictwo - Dragunow. Link to post Share on other sites
zavisza Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 Fakt, moj blad :roll: :wink: Niemniej jednak sam artykul po glebszym zaanalizowaniu zawiera troche wiecej bledow, poprzekrecania dziennikarskiego. No ale taki szary elektryk Kowalski jak to przeczyta to raczej nie zwroci na to uwagi... Link to post Share on other sites
Ukesu Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Artykuł nie jest taki zły, ale poziom niektórych graczy opisywanych w nim leży. "Wsadziłem lufę do kolejnego otworu, a tam akurat wyłonił się przeciwnik. Dostał prosto w czoło. Do końca spotkania chodził z siniakiem." - idioci i dzieci oni zabiorą nam ASG :/ . Za chwile w artykule pisze że debili strzelających z bliska, boleśnie i tiuningiem sie eliminuje z gry :/ trochę sprzeczności widzę w tych wypowiedziach :P Ale ogólnie nie jest źle, widać że artykuł jest sformułowany na promocje asg. Link to post Share on other sites
zavisza Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 Sprzecznoscia jest ta sytuacja opisana tutaj :) To nie bylem oczywiscie ja, ale znajomy, i to wygladlo zgola inaczej, nie bylo specjalnego strzalu w czolo, tylko bodajze podczas ognia zaporowego ktos wysunal glowe ;) Link to post Share on other sites
Ukesu Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 W takim wypadku zwracam honor, z tekstu wynikało co innego :P Link to post Share on other sites
Warthog Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Ja dla mnie to artykul pisamy na sile, tylko po to zeby sie pochwalic, jak to juz na forum opolskim bylo napisane Link to post Share on other sites
wojtazkk Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Popieram tego powyżej :) Faktycznie artykuł nie jest zły,ale napisany na "pokaz". Link to post Share on other sites
Johann Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Tylko po co ten chłopak tak świeci naszywkami ? Link to post Share on other sites
zavisza Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 Bo tak go zlapali do zdjecia :/ I prawde mowiac, z tego co z nim gadalem, nie spodziewal sie (ani ja sie tego nie spodziewalem) ze bedzie to foto tam... Bylo pare innych lepszych... Link to post Share on other sites
Warthog Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 (edited) To foto to chyba na forcie Ci zrobilem jakies 6 miesiecy temu :P Edited June 23, 2007 by [OSZ]Warthog[PL] Link to post Share on other sites
zavisza Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 Niestety pudlo Warthog :] To foto z zeszlej strzelanki. Oprocz tego bylo jeszcze pare grupowych fotek, o wiele lepszych, nie wiem dlaczego moja gebe akurat tam dali... Link to post Share on other sites
Westie Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Dobrze widzę jakiś taki nieduży szaro-srebrny napis nad chwytem tego kałacha? :) Link to post Share on other sites
Inferno Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Wprawne oko guru od chińszczyzny nie zawodzi. :mrgreen: Link to post Share on other sites
zavisza Posted June 24, 2007 Author Report Share Posted June 24, 2007 Tak zgadza sie to CYMA :) Link to post Share on other sites
Johann Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Dobrze widzę jakiś taki nieduży szaro-srebrny napis nad chwytem tego kałacha? :) Jak Ty to zobaczyłeś to nie wiem:D Link to post Share on other sites
Westie Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Po prostu zobaczyłem dwie jaśniejsze kreski, których zazwyczaj na kałachach nie ma ;). Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Dobry wzrok masz.Te a po kiego wacka masz gogle i okulary??Artykuł taki sobie. Pozdro Franklin Link to post Share on other sites
Recommended Posts