Lajon Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Proste pytania : czy ta broń jest warta swojej ceny? Dobra baza do rozbudowy ? Jakieś sensowne opinie po stuningowaniu ? Sypie się coś ? Pytam w taki sposób bo jak zwykle jest 666 tematów ale w żadnym satysfakcjonującej opinii ( nie wspominając o takim tworze jak recenzja ) nie uświadczyłem. Link to post Share on other sites
Rudy102 Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 (edited) 1.Tak-jest to sprężyna więc będzie działać w zimnie(nie jak m-700) i kosztuje mniej niż 1000zł . 2.Tak-można bardzo łatwo i tanio zrobić dobry tuning. 3.Tak-przy sprężynie 170sp na dobrych częściach działa bardzo długo. Dzięki dobremu HU jest niesamowita celność i bardzo dobre skupienie. 4.Tak-po tuningu po bardzo długim czasie piston sear. Edited June 25, 2007 by Rudy102 Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 VSR jest dobre, jednak trochę kasy trzeba wyłożyć by to była prawdziwa snajperka (500fps+). Ja bym podzbierał na coś z Maruzena, w ostateczności SVD AtoZa :D. Tylko wszystko kręci się wokół kasy... im więcej tym lepiej. Link to post Share on other sites
Rudy102 Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 550 fps + precka + gumka HU + luneta średniej jakości(tasco 3-9x40) wyjdzie coś koło 1600zł Link to post Share on other sites
thor_ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 I tu też trzeba powtarzać????? Jest dział techniczne, sprężynowe w każdym z nich jest kilka tematów dotyczących VSRki bezpośrednio bądź pośrednio. Czy tak trudno tam zapytać ???? Widac lepiej rozpieprzać forum i w milionie miejsc pytać o to samo... :wink: Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Na necie osobiście czytałem ze 3 recenzje tej repliki, kilkanaście tematów o upgradzie i duuuuuużo konstruktywnych (chociaż jak zwykle rozbieżnych) opini. Proszę więc nie śmiecić a zapytać wujka Google zanim zdenerwuje się wujek moderator... Link to post Share on other sites
Recommended Posts