Red_Devil Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Jak w temacie mam problem z w/w pistoletem otóż po wystrzelaniu około 1500 kulek w niecałe dwa tygodnie kulki zaczęły latać na lewo i prawo oraz w gore i zasięg spadł z około 25-35 m na 15m ledwo co dolatują a i mam jutro zamiar zamówić kulki 0,25 g tylko nie wiem jakiej firmy takie do 30 zł z przesyłką bo nie mam kasy ;/ cały czas strzelałem na 0,20 g(kulki z Tm) i tak dopiero sie stało nie dawno nie wiem czy coś przeczyścić albo oddac do gwarancji? (POMOCY)! Zakupiony został na www.specshop.pl Nie wie ktos jak oddać do gwarancji w tym sklepie? Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Po jaką cholerę zakładasz 3 temat o tym samym w 2 różnych działach?? Zakłada się JEDEN temat w JEDNYM dziale!! A skoro nikt nie odpowiedział to znaczy że nie potrafi Ci pomóc. Quote Link to post Share on other sites
kurdes Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 A Ty napewno mu pomogles. Red, napisz do nich maila, ze cos z tym pistoletem jest nietak, i jezeli jest on na gwarancji to oni Ci powiedza czy masz go odeslac Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts