trox Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Jak moge przeprowadzic tunning mojego Taurus'a PT 24/7 Co2? Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 A tak szczerze rzecz biorąc, po co? Po jaką cholerę tuningować pistolet? Wiem że nic nie wniosłem ale jak widzę posty traktujące o tuningu pistoletów gazowych to mnie żal w dupie ściska.... Chyba że ktoś chce poprawić precyzję strzału, to wtedy nie ma sprawy. Ale po co moc? Quote Link to post Share on other sites
trox Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 Poniewaz lepiej kulki i dalej beda latac Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Poniewaz lepiej kulki i dalej beda latac Hmmm, nie rozumiem... :mrgreen: Chodzi ci o to że lepiej będą latać kulki? W tych gunach moc jest dosyć duża, możesz się pokusić o precyzyjniejszą lufę i uszczelnienie mechanizmu... Quote Link to post Share on other sites
trox Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 to znaczy jakie uszczelnienia i jaka lufe doradzasz konkrety prosze jak myslisz da sie ta bron uzywac jako glownej?? Quote Link to post Share on other sites
mojopl Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Jakby ci się udało wstawić dluższą lufe schowaną w jakimś ciekawej atrapie tłumika to podejrzewam że mogłoby to znacząco poprawić celność. Mocy nie zwiekszaj (niektóre po 500fps mają przy pierwszym strzale), tylko celność! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts