Papuga Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Witam! Jestem zainteresowany tą repliką (Beretta Cougar KJW), lecz nigdzie nie mogę znaleźć recenzji tej repliki. Jeśli wiecie coś na ten temat - piszcie! Z góry dzięki! Pozdrawiam Papuga! Quote Link to post Share on other sites
Igorzysko Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Witam. Mam tą replike od 3 tygodni, zakupiłem ją w krakmanie. Jest to moja pierwsza replika i osobiscie jestem z niej zadowolony. Miałem z nią problem, mianowicie z magazynkiem, ale sam podjąłem się naprawy (uszczelniłem) i teraz wszystko gra. Celność w miare dobra, mimo że brakuje hop-up (słyszałem że producenci sami pozbawili regulacji hop-up, niewiadomo z jakich przyczyn, ponieważ w lufie jest odpowiednie miejsce na zamontowanie, można cos pokombinować, i na własną rekę dorobić) Zasięgostrzał wg. też bardzo przyzwoity, około 25-30 metrów. Prędkość fps wynosi 250-270fps. Osobiscie polecam, replika fajna za rozsądną cene. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Cruzer69 Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Witam, odgrzeję kotleta, ale chciałbym usłyszeć opinie na temat tego pistoletu, bo jednak troche czasu minęło od wprowadzenia na rynek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts