Arthur Currie Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Jak w temacie. Info za dzisiejszym Glosem Pomorza: http://www.redakcjawojskowa.pl/gazeta/inde...8&Itemid=46 Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Chodzi o to, by nauczyli się strzelać w różnych sytuacjach i potrafili odróżnić tarczę symbolizującą terrorystę od tarczy imitującej cywilów - tłumaczą wojskowi. Hihi ja tam wolałbym żeby nauczyli się odróżniać cywila od terrorysty :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 Thor_ ja też ale pismak znowu dokonał "skrótu myślowego" i nic na to nie poradzimy. Tak czy siak dobrze, że osrodek powstaje, Quote Link to post Share on other sites
Giersu Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Thor_ ja też ale pismak znowu dokonał "skrótu myślowego" i nic na to nie poradzimy. Nie sądzę, żeby to pismak sobie wymyślił. Na 10000 km pachnie zagrzybiałą trepozą... erm... przepraszam - "oficjalnymi przedstawicielami MON". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts