suruwa-busko Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Witam, wczoraj podczas mini strzelanki, przypadkowo ( :cry: ) nacisnAłem dośc mocno na spust podczas gdy był zablokowany i coś mi strzeliło. Oczywiście odrazu rozkręciłem, aby sprawdzić co się stało i na szczęście to nic z gear boxem, ponieważ broń strzela. Gdy chciałem go złożyć nie moglem sobie dać rady ze spustem. Wypadła z niego sprężynka, której ni jak nie umiem założyć, a bez niej spust działa ale po kilku strzalał znowu sie luzuje. Jeżeli ktoś wie jak to zrobić byłbym stokroć wdzięczny. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
ATISHOO Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Ona musi być tak założoną, żeby odpychać ten taki bolec, który jest wciskany przez spust. Rozumiesz o co chodzi, czy nie za bardzo? ;) Quote Link to post Share on other sites
suruwa-busko Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 Nie zabardzo, postaram się niedługo wrzucić fotkę mojego gana i dokładnie opisać problem Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Pomyliłeś działy - to powinno być w tanich elektrykach, moda proszę o przeniesienie. Quote Link to post Share on other sites
ATISHOO Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 suruwa: Ten bolec musi wracać to pierwotnego położenia właśnie dzięki tej sprężynce. Musisz tak ją założyć, aby odpychała go ona po wciśnięciu. Mam nadzieje, że sobie poradzisz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts