fiedotow Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Kto wie coś na temat tego sprzedającego. Ceny Cym 028 zwalają z nóg. Czy to możliwe, by w tak niskiej cenie (299 zł) sprzedawać AK 47? Mam nadzieję, że to nie żart... (np. Aukcja numer 210975737) Quote Link to post Share on other sites
W.Zajcev Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=20672&st=1220 Jest o tym trochę od 61 strony. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 Wille danke... Choć trudno wywnioskować coś o osobie... Komentarze ma OK. Jakieś pierwsze sprzed kilku lat - kilka negatów, ale obecne - całkiem, całkiem... Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted July 17, 2007 Author Report Share Posted July 17, 2007 Już wiem wszystko. Super gość. Wszystko wg opisu i nawet więcej. Nie wiem, skąd ma te ceny, ale brać i nie pytać! Cholerka, że nie mam więcej kasy, bo bym wziął jeszcze. Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatin Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Moderator, a nie używa opcji szukaj-kogos już by od razu zbluzgał. A mimo tego użytkownika te Kałasze to żaden bubel. Kupiłem dzisiaj i jak na pierwszy rzut oka sprawuje sie nieżle z 37 metrów bez problemu trafiam w człowieka. Zobaczymy dalej. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted July 21, 2007 Author Report Share Posted July 21, 2007 Dobra, dobra... To o kałaszu nie o osobie :język2: Quote Link to post Share on other sites
borat Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Osobiście polecam ten sklep!! Kupiłem tam AK-47 Cymy, mimo iż był bez gwarancji działał w 100% przez 5 miesięcy aż potem go go sprzedałem czego cały czas żałuje :(!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts