carllos Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Witajcie, Chciałem ostatnio zamówić na WGC Phantom Kit do mojego AUG (co by tu nie mówić, konwersja piękna :twisted:), a tu niespodzianka, produkt niedostępny. Na wysłane pytanie dostałem od HK odpowiedź: Dear Karol, Thank you for your inquiry, Please be inform that this item was stopped production already. Thanks, I teraz pytanie: czy ktoś wie może, czemu KA przestał produkować Kit-y (jakieś wady produktu, czy po prostu mało chętnych?) i czy istnieje jakaś alternatywa, nie licząc drogiego First Factory i zabawy z rurką PCV w domku? Widziałem, że są jeszcze niekiedy dostępne w stanach, cena około 150$, ale niestety często tylko w teorii na stronach... Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 (edited) Po co szukać na wgc jak jest na asgshopie? klik Co do oceny chmmm augów nie kupuje tak dużo osób co np. emki więc pewno z powodu braku popytu przestali produkować... Edited July 15, 2007 by kermit Quote Link to post Share on other sites
carllos Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 Serdeczne dzięki, nie widziałem go wcześniej. Teraz jest już jasne na co przeznaczam kolejną wypłatę :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Koniokrad Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2021 Jakiej długości jest taki phantom? Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 "Dzięki specjalnej konstrukcji tłumik ten posiada 2 długości." xD pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Koniokrad Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 2 długości boiska do piłki nożnej :P Dzięki wielkie :) Quote Link to post Share on other sites
danielosik Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Za tyle kasy tłumik z paroma szynami. Juz wole sie pobawic z rurką pcv pare godzin. Link jak zrobic taki tłumik http://pl.youtube.com/watch?v=H1JgwXrDkH8 Quote Link to post Share on other sites
Koniokrad Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Ja zrobiłem z wędki, po prostu chciałem wiedzieć jakiej ma być długości :P W końcu zrobiłem na oko... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts