dembek90 Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Witam wszystkich mam prosbe do uzytkowników... :uśmiech: Powiedzcie czy camo woodlanda np w AVV czy IBA rózni sie np w g&p guarder i innych? Czy sa jasniejsze ciemniejsze? itp itd Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Podepne sie - jak jest z CB tych dwoch firm? Jestem zmuszony kupic RAVa od Guardera, bo G&P jest niedostepne i boje sie ze kolor bedize nie tak fajny jak w G&P, albo co gorsza (jak to w wypadku Guardera) bedzie obszyty na rozowo :-(... Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Jak widać nawet w ramach jednego producenta są różne partie: Po lewo fsbe po prawo callahan oba G&P: W przypadku woodlanda zarówno G&P jak i Guarder są raczej „żywe” a który lepiej pasuje do munduru to raczej kwestia gustu. Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 (edited) Podepne sie - jak jest z CB tych dwoch firm? Jestem zmuszony kupic RAVa od Guardera, bo G&P jest niedostepne i boje sie ze kolor bedize nie tak fajny jak w G&P, albo co gorsza (jak to w wypadku Guardera) bedzie obszyty na rozowo :-(... CB w wykonaniu Guardera jest ciemniejsze od SDS'a, za to jaśniejsze od Point Blanka. PALS'y mają za to odcień różowy no i kiepsko się prezentują.. . Jakby trochę ubrudzić je, pomalować lub cokolwiek zrobić by nie było aż tak różowo, to jest całkiem nieźle. Aha, jest temat o rzeczach guardera więc proponuję podpiąć ten temat do niego. Edited July 11, 2007 by piotrekSGUS Quote Link to post Share on other sites
Samuraj Jack Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 No własnie, czym mozna pomalowac te rozowe palsy? :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Krylonem lub inną farbą w sprayu ale krylon kryje znacznie lepiej(zwykła farba wsiąka niemal bez śladu) A najprościej to zasłonić ładownicami – w końcu po to kupuje się kamzielke modułową żeby coś na niej nosić… Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts