kurtus Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Siemano ,zlukalem na allegro taką siatke maskującą http://allegro.pl/item214214318_siatka_mas...28_50zl_mb.html jak myślicie zdałaby egzamin?,moze ktoś mial styczność? Link to post Share on other sites
barbie Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Widziałem kiedyś na necie gościa z naszyta pomarszczoną tak siatką, nawet neizle wyglądało, ale była to wersja desert i maskować miało na pustyni. W lesie nie wiem kompletnie jak się będzie sprawować. 30 zł za metr kw, hmmm.... 1 metr kw to będzie trochę przymało żeby obszyć sylwetkę. JESZCZE SZYBKIE PYTANIE: Do czego chcesz to używać. Edited July 12, 2007 by barbie Link to post Share on other sites
Inferno Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Gdzie tam jest coś napisane o metrach kwadratowych? Bo ja widzę tylko metry bieżące, a to zasadnicza różnica. cena KUP TERAZ dotyczy jednego metra bieżącego siatki (czyli prostokąta 2,4m x 1m) A potem się uczciwym sprzedawcom wlepia negi bo klient nie raczył doczytać... Link to post Share on other sites
kurtus Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 Do czego chce używać?,hmm raczej do maskowania w lesie. Link to post Share on other sites
Gargamel629 Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) LoL ale siebie czy czego tam? No jak siebie, to Ci powiem, że lepiej uważać, bo ta siatka, nie dość, że śmierdzi, to jeszcze kaprawo maskuje - jedna strona ciemnozielona, druga sraczkowatobrązowa, także na okres wiosna - lato niezdatna. W przeciwieństwie do glonów, łatwo się w nią zaplątać, jeśli przykryjesz się cały tym syfem. Jak chcesz na tym robić ghillie, to nie ma szans, bo nie jest to siatka robiona na siatce (wiadomo, o co chodzi, nie? :F ) Wniosek - kup se stare sprawdzone glony, a nie żadne mil - tece burżuazyjne. Edited July 13, 2007 by Gargamel629 Link to post Share on other sites
kurtus Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 :???: "Glony"?,mozesz dac jakiegos linka,Bo jestem troche zielony:) Link to post Share on other sites
barbie Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Dzięki Inferno, moje niedopatrzenie. Bo była podobna aukcja i tam było na metry kwadratowe. NO i sie zasugerowałem. Gargamel, ona jest zrobiona na siatce. Link to post Share on other sites
kurtus Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 Tę siatke nie chcialem wykorzystać na ghille.po prostu ja narzucić na siebie i tyle.:) Link to post Share on other sites
leander Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Gdzie tam jest coś napisane o metrach kwadratowych? Bo ja widzę tylko metry bieżące, a to zasadnicza różnica. A potem się uczciwym sprzedawcom wlepia negi bo klient nie raczył doczytać... Tutaj by raczej tak nie było, skoro myślałby że kupił 1m^2, a dostał 2,4m^2 :P Link to post Share on other sites
Gargamel629 Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Gargamel, ona jest zrobiona na siatce. Nie, nie jest. Wiem, bo mam ją pod ręką i widzę przecież, że nie jest ;) http://allegro.pl/item215515886_siatka_mas...leamidowa_.html trzym :) chociaż nie wiem, jak nie na ghillie, to bardziej opłaca Ci się tamta, co pokazywałeś ;) z resztą rób jak chcesz Link to post Share on other sites
Garoo Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Tej leamidowej niepolecam na ghillie bo więcej się narobisz z odrywaniem tego syfu z siatki niż z samym przyszywaniem jej na ghillie. Do kamuflażu osobistego jest niezła wystarczy ją postrzępić. Link to post Share on other sites
Recommended Posts