dress17 Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Witam szukałem na forum podobnego tematu ale takiego jak ja mam nie było... :cry: A więc czy można zamontować stałą kolbę do Ak-47 który wcześniej miał kolbę składaną??Bardzo pilne.Nie chce kupować stałej jak jej nie będe mógł zainstalowac...czekam na odp. ;-) Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Musiał byś zmienić cały korpus, np. na taki. Quote Link to post Share on other sites
dress17 Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Musiał byś zmienić cały korpus, np. na taki. a można wymienić ją na jakąkolwiek stałą???Bo niewyobrażam sobie biegania bez kolby :cry: Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Tu juz zaczyna sie freestyle zrób to sam, bo mocowań kolby stałej w miejscu składanej po prostu nie ma. Quote Link to post Share on other sites
dress17 Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Tu juz zaczyna sie freestyle zrób to sam, bo mocowań kolby stałej w miejscu składanej po prostu nie ma. no ok dzieki.... :-P Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 A padła Ci składana? Quote Link to post Share on other sites
SwideR Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 (edited) Moja rada 1. Zaszpachluj otwory po kolbie składanej 2. Kup drewnianą kolbę(plastikowa się nie nada, drewniana kosztuje 20 zl wiec nie ma tragedii). 3. Przykręć kolbę do body wkrętami. 4. Dorób uszy body z jakiejś blaszki tak dla picu żeby to jakoś wyglądało. 5. Pomaluj body żeby nie było śladu po szpachlówce. 6. Ciesz się AK ze stałą kolbą :) PS w jakimś temacie o pękniętych uszach jest moja fotka jak to zrobić. Edited July 21, 2007 by SwideR Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts