NetForce Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 (edited) Witam. Dzisiaj porównywałem sobie ceny angielskich sklepów i znalazłem ten: http://www.airsoftwarehouse.co.uk Przykładowo Google Bolle X800, w innych sklepach sąpo 60 funtów, Oni maja po 30. Nie tylko google maja taniej... ZNa ktos ten sklep ? Edited January 27, 2010 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
wysokist Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Dowiedz się gdzie mają magazyn bo jak poza UE ( a tak bywa coraz częściej) to cło zapłacisz i wyjdze cię prawie 30 % drożej Quote Link to post Share on other sites
NetForce Posted July 19, 2007 Author Report Share Posted July 19, 2007 (edited) Na stronie nie znalazłem nic na temat cła a przesyłka idzie najprawdopodobniej z UK bo cena za przesyłke jest standardowa. Nadmienie jeszcze ze bede zamawiał z UK do UK... Edited July 19, 2007 by NetForce Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts