pablo79 Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 W moim P90 jakies dwa lata temu pekl przerywacz ognia''dynks-pierdolnik-jebadelko''. Od tego czasu mam ogien ciagly na semi. Wstawilem nowy przerywacz. Teraz na semi po nacisnieciu spustu czuc opor wczesniej (jebadelko blokuje w pozycji semi), ale Belgijka nie strzela wcale. Ktos ma jakis pomysl co moglo wysiasc (czy gearbox V6 ma jeszcze jakis inny styk, ktory mogl sie przepalic)? Cos sie wyrobilo i mam juz pojedynczy. Jest tylko jeden problem: na semi musze bardzo mocno docisnac spust na samym koncu jego drogi. Ktos ma pomysl, dlaczego tak jest? Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 P90 ma dwa zestawy styków (musiałeś to zauważyć montując przerywacz). Sprawdź, czy p oprostu nie rozgiął Ci się pierwszy zestaw, ten od semi. W GBv2, v3 też się tak czasem dzieje. Wystarczy dogiąć, ew. wyczyścić, jeśli jest przypalony (ale przy aku, które są w P90 to raczej mało prawdopodobne). Quote Link to post Share on other sites
kosa Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 (edited) To zależy jaki aku kto używa ja i do jakiej mocy np. 11.1V 3500mAh lit-ion oczywiście przy M120;p i w moim p90 styki (zresztą niedawno) wymieniałem bo jednego już nie było do połowy Edited July 31, 2007 by kosa Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted August 4, 2007 Author Report Share Posted August 4, 2007 Skad wezme nowe styki do P90? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts