noah Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Czy ktoś z was, ma zamontowanego ACOGa na rączce w ten sposób? ( ewentualnie, mógł sprawdzić czy z "repliką" da się to bez problemu zrobić ) tz. zdjęty jest dolny montaż ACOGa i zastąpiony jest rączką transportową. Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) Zonk. To jest model fabrycznie przystosowany do montażu na szynie transportowej, tak jak tutaj. Do airsoftowych wersji ACOGa będziesz potrzebował szyny montowanej w uchwycie, co dodatkowo zwiększy wysokość "piramidki". Edited July 24, 2007 by Okruch Quote Link to post Share on other sites
brok Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Niekoniecznie. W Walterowskiej kopi ACOGa dolną część, czyli tą którą przykręca się do szyny da się odkręcić. Wtedy jak się troche pokombinuje to jest możliwość montażu na rączce transportowej. Quote Link to post Share on other sites
noah Posted July 24, 2007 Author Report Share Posted July 24, 2007 (edited) Otóż to. Zamierzam kupić kopie ACOGa, lunetę, w której montaż jest zdejmowany. Pytanie teraz, czy bez tego montażu, otyka się "ułoży" na rączce i da się ją zamocować. @ninjagrayfox Widziałem niedawno rączkę z RIS'em, więc na takiej zapewne bez problemu idzie zamontowac kolimator. Na zwykłej może by problem :) że tak można zamontować to wiem, ale tego chcę uniknąć bo... mi się niepodoba ;) Edited July 24, 2007 by noah Quote Link to post Share on other sites
ninjagrayfox Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Widziałem niedawno rączkę z RIS'em, więc na takiej zapewne bez problemu idzie zamontowac kolimator. Na zwykłej może by problem :) Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 (edited) Kiedyś na forum Bravo Company ten temat był poruszany, i coś mi się obija po głowie że ACOGi G&P mają taką możliwość. O patrz, nawet znalazłem. Te dwa modele zamocujesz na rączce transportowej: http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...G-11D_srch_acog http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...-4X32_srch_acog Edited July 25, 2007 by HateMe Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts