Fiftii Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 (edited) Witam :killer: Planuje wreszcie zakup szyn ris/ras do mojej eMki (m15a4 CA carbine). Nie bardzo orientuje się co i jak z nimi ale te najbardziej przypadły mi do gustu :D Konwersja SR25 - 364mm [CA] oraz TRS-416 Dual Tactical RAS Może ktoś doradzi ? A może polecacie inne zestawy szyn? Cena do 450zł MAX (musze zostawić kase na puche :-F ) pozdrawiam :uśmiech: Edited July 28, 2007 by Fiftii Link to post Share on other sites
Antol Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 A zastanawiałeś się nad tymi:http://asgshop.pl/produkt.php?id=1844 W zestawie masz od razu RAS FIX'a. A jakoś wykonania szyn jest rewelacyjna. Jeszcze możesz zrobić taki patent że kupujesz sobie PJ4 RIS i przemontowywujesz szyny RIS do swojego karabinu oraz kolbę SF którą masz w zestawie(odchodzi Ci puszka). Po prostu zmieniasz okładziny i kolbę w tych dwóch modelach, i PJ możesz albo sprzedać w komisie za rozsądne pieniądze albo zostawiasz sobie go jako broń zapasową. Skąd taki pomysł? Ponieważ szyny RIS z PJ są naprawdę, ale to naprawdę rewelacyjnie wykonane, i śmiało mogą konkurować z szynami RIS od CA czy też G&P Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Lechu2K Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 (edited) Jestem posiadaczem właśnie tego TRS-416 Dual Tactical RAS i powiem ci że jestem bardzo zadowolony. jakość wykonania jest bardzo dobra i nie moge na nie narzekać. Dziwne były dla mnie na poczatku tylko te okładziny na szynę ale po jakimś czasie się przyzwyczaiłem że są takie małe, choć planuję kupic normalne długie okładziny. Jak chcesz to moge walnąć jakąś fotę jak to wygląda na mojej Emilce :). PS. Anatol nie zauwazyłeś jednego zdania w proponowanej przez ciebie szynie UWAGA! Zestaw ten NIE pasuje do karabinów Classic Army !!! a Fiftii akutar ma CA. Edited August 5, 2007 by Lechu2K Link to post Share on other sites
Fiftii Posted August 6, 2007 Author Report Share Posted August 6, 2007 (edited) A no dzięki Lechu2K :) Rozwiałeś wątpliwości, dziś zamawiam ^^ @Antol Też wpadłem na taki pomysł, ale jednak kupie z asgshopa szyny :D Edited August 6, 2007 by Fiftii Link to post Share on other sites
Antol Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Jestem posiadaczem właśnie tego TRS-416 Dual Tactical RAS i powiem ci że jestem bardzo zadowolony. jakość wykonania jest bardzo dobra i nie moge na nie narzekać. Dziwne były dla mnie na poczatku tylko te okładziny na szynę ale po jakimś czasie się przyzwyczaiłem że są takie małe, choć planuję kupic normalne długie okładziny. Jak chcesz to moge walnąć jakąś fotę jak to wygląda na mojej Emilce :). PS. Anatol nie zauwazyłeś jednego zdania w proponowanej przez ciebie szynie a Fiftii akutar ma CA. Antol jak już, uczymy się czytać. :evil: :evil: :evil: I faktycznie, mój błąd nie zwróciłem uwagi że fiftii ma CA Link to post Share on other sites
maxavelli Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 szyny RIS z PJ są naprawdę, ale to naprawdę rewelacyjnie wykonane, i śmiało mogą konkurować z szynami RIS od CA czy też G&P True. Macalem i malo orgazmu nie dostalem - jakoscciowo na oko to samo co CA tyle ze cala giwera ksoztuje tyle co komplet szyn CA ;-). Od razu po zmacaniu napisalem do Krzyska Krakmana - RISy P&J beda osobno dostepne we wrzesniu. Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 A wiesz może Maxavelli w jakiej cenie? ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts