malinaa Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 siema, mam problem. naladowalem baterie i wlozylem ja do kalacha i mi sie wtyki przepalily i nie wiem czy to tylko wtyki czy bezpiecznik sie przepalil i nie wiem ktory bezpiecznik mam kupic Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 wtyki? czy styki? Quote Link to post Share on other sites
Jano Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Diablo nie udawaj :P Po pierwsze malinaa to spaliły się styki. Tak poza tym odwiedził byś tą stronę o AK 47 CYMY, jest tam wszystko co potrzebujesz: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=20672 nie marudź proszę o ilość stron sam czytałem cały wątek ze 3 razy od deski do deski :] Jeśli poszedł ci bezpiecznik to odkręć 3 śrubki na "ogonie" przy kolbie wyciągaj do siebie kolbe (może być mocno wpasowana więc rozhuśtaj ją) odczep WTYKI i wyciągnij okablowanie, otwórz kapsułkę i zobacz czy się spalił bezpiecznik (jeśli pręt w środku jest przerwany znaczy że poszedł bezpiecznik, więc trzeba kupić 20 A taki ci starczy jeśli znowu ci padnie walnij 25 A ale do tego raczej nie trzeba). A jeśli to STYKI na kostce stykowej to wysyłaj na gware bo nie chce mi sie pisać jak rozebrać guna, jeśli chcesz użyj opcji SZUKAJ Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Jeśli poszedł ci bezpiecznik to odkręć 3 śrubki na "ogonie" przy kolbie wyciągaj do siebie kolbe Tak... w S-ce ;) Żeby dostać się do bezpiecznika odkręcasz dźwigienkę regulacyjną od hopup'a, małą śrubkę po przeciwnej stronie atrapy zamka i wyjmujesz pręt z zatrzasku pokrywy zamkowej. Ten cały plastikowy element wraz z atrapą zamka odsuwasz do tyłu o kilka mm i do góry... i widzisz bezpiecznik. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts