AKS-74 Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Witam. Ostatnio oglądałem Ojca Chrzestnego i natchnęło mnie aby "skombinować" Thompsona 1928 w postaci AEG ;-) Poszukuję konwersji Mosuito Molds oraz drewien CAW, na WGC są Sold Out. I tu pytania, czy zna ktoś sklep gdzie owa konwersja jest dostępna? Czy ktoś posiada w Polsce tą konwersję i byłby gotów ją odsprzedać? Oraz czy istnieje do tej konwersji magazynek Drum, i czy można go gdzieś dostać? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
misiek009 Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 http://snajperasg.pl/product_info.php/cPat...products_id/187 W sumie bardzo podobny do 1928... kupić tylko maga i frontgrip z rączką i to samo :D Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Kurdemisiek, a Cybergun? Niestety - zestawy do konwersji M1A1 na M1928 się wyszły były. Teraz to tylko coś kombinować na boku od tokarza. Bębna do AEGa nigdy nie było. Jeśli się do świąt wyskładam i nie rzuci mi się w oczy nic innego, to mogę się bawić z magiem do springa, hi-capem i jakimiś luźnymi częściami... (ten kluczyk na bębnie aż się prosi, żeby go połączyć z mechanizmem nakręcania) Quote Link to post Share on other sites
misiek009 Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 No ale Tokio Marui CHYBA jest lepszy niż jakiś tam CG (pewnie jakaś cyma lub inne tego typu). "Konwersję" można zrobić samemu (frontgrip np. z drewna, a mag bębnowy z czegokolwiek (może i nawet pomalowany karton) - byłaby to nasadka na zwykły, lekko skrócony magazynek...) Quote Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Zamieszczałem kiedyś zdjęcia zrobionego własnoręcznie magazynka bębnowego do thompsona. Spokojnie idzie to zrobić, wystarczy trochę silnej woli i blachy. Quote Link to post Share on other sites
AKS-74 Posted August 1, 2007 Author Report Share Posted August 1, 2007 Chłopaki, mam pytanie. Czy w Thompsonie Tokyo Marui jest metalowy upper-receiver?? Wideo z youtube wskazują, że tak, jednak nie jestem pewien czy w Thompsonach Marui sprzedawanych teraz w Polsce są górne body metalowe. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Nie ma, TM'ki są całe z plastiku... W replikach cymy i CG ich full-metal polega na tym, iż właśnie upper-reciever jest z metalu. Quote Link to post Share on other sites
AKS-74 Posted August 1, 2007 Author Report Share Posted August 1, 2007 Czyli błędnie zasugerowałem się tym wideo: Czyli co, na rynek amerykański wychodzi TM z meatal upper-receiverem? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts