Guest Tatin Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Mam Rugera MK1 KJW i zastanawiam się, jakie części powinienem w nim smarować i jak często. Czy magazynek powinien być smarowany, jeśli używam Green Gasu z mieszanką silikonu? :-o Czy części wewnętrzne, takie jak mechanizm spustowy też smarować w gaziakach, czy tak często, jak maga? Słyszałem, że używanie złej jakości Green Gasu może doprowadzić do rozszczelnienia maga. :!: Więc proszę o linki do jakiegoś zaufanego GG. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. :-F Quote Link to post Share on other sites
Jano Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 smaruj zawory olejkiem sylikonowym, a od strony maga w pistolecie psiknij od czasu do czasu olejku silikonowego na "zbijaka" i cała filozofia przy rugerze. Co do Green Gazu to nie kupuj tanich GG z airsoftguns.pl bo nie dość że są słabe to niszczą replikę (za małe ciśnienie przez co zawory niektóre poszczają - NAPRAWDĘ problem znika jeśli używa się dobrej jakości GG). Quote Link to post Share on other sites
Guest Reses Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 A możesz wstawić jakiś link do dobrego GG, bo nie jestem zbytnio obeznany. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 A możesz wstawić jakiś link do dobrego GG, bo nie jestem zbytnio obeznany. Tu masz linka http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...products_id=614 do dobrego gazu z dobrego sklepu. Z tego co wiem to tylko Green Gas Ultrair ludziki polecają kupować. PZDR :twisted: Quote Link to post Share on other sites
alfabravo Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 SIEMKA. WYWLOKLEM W DOMU PREPARAT RX1 (PREPARAT WIELOZADANIOWY) BEDZIE SIE NADAWAL DO RUGERA MK1 C CZY MAM GO ODŁOZYC ZPOWROTEM??;P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts