dreyco7 Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 (edited) Sorki nie mogę pisać znaków interpunkcyjnych. Kupiłem wczoraj mr 777 na pudle jest napisane ze jest hop up. Myślałem ze jest już założony ale gdy rozkręciłem karabin nie było go tam. W pudelku znalazłem gumkę żółtą. Po co ona jest. Jak to do hop upu to gdzie ja włożyć. Proszę pomóżcie. Edited August 4, 2007 by dreyco7 Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Trudno powiedzieć co to w ogóle za replika.Jeżeli HU niby jest to powinien być zamontowany.Postaraj się zapodać jakimś zdjęciem tej żółtej gumeczki i miejsca gdzie wg Ciebie miałaby być a jej niema.Pozdrawiam :roll: Quote Link to post Share on other sites
dreyco7 Posted August 5, 2007 Author Report Share Posted August 5, 2007 Rozkręciłem go ponownie i na początku lufy zauważyłem 4 gumowe skrzydełka i coś jakby wciśnięta tam czarna guma. Czy to jet właśnie hop up? Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 najlepiej zrób zdjęcie!! wtedy będziemy mogli pomóc bo z twojego opisy trudno wywnioskowac Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 W replikach bez HU te 4 wypustki przytrzymują kulke żeby nie wyleciała po obniżeniu lufy w dół :lol: "wciśnięta tam czarna gumę" musisz nam jakoś lepiej przedstawić,najlepiej zdjęcie cyfrówką! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts