orzech Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Witam. Mam zamiar kupić tania M14 i w środku wymienić wszystko. I teraz mam pytanie czy wszystkie drobne części z GB będą pasowały do GB G&P 7mm itd. która z tych replik jest bardziej podatna na tuning (i tak wymieniam cały GB ale zastanawiam sie czy nie będzie problemów np: z selektorem ognia rozdzielaczem płytką selektora ) Dokładnie mam zamiar zainstalować: GB G&P do M14 Zębatki STU systemy silnik krótki Magnum Zestaw cylindra Guarder Tłok Prometheus Hard Piston for Marui V.7 Kable wraz ze stykiem G&G (posrebrzane) anti reversal Guarder tappet pallet G&G Precka KM 6.04 Gumka HU systemy M140 Guarder Zastanawiam sie tylko czy te części będą pasowały do siebie i pozostałych części od Stockowego GB i do której repliki lepiej to zamontować Kart'a czy AGM'a Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Powiem tak: Miałem M14 AGM i wykonanie jest bdb nawiasem mówiąc.GB w przeciwieństwie do Karta trzyma się na 3 śrubach a nie na 2. Z selektorem problemów nie miałem.Cała 14-stka jest lekko przekombinowana ale ze swojej strony polecam AGM-a ;) Quote Link to post Share on other sites
GALANDISCH Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Być może to nieco mijająca się z pytaniem odpowiedź , ale nie lepiej kupić G&G albo CA od razu i wstawić tam tylko lepsze: 1. łożyska 2. sprężynę 3. preckę ( CA ) Niż kupować tanie opakowanie do drogich bebechów!? :-F POZDRAWIAM ALL USERÓW M 14 !!! :killer: Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 właśnie nie bo (niewiem jak G&G) ale CA napewno długo nie pociągnie na m140. Tanie m14 to idealna baza pod tuning Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 G&G mojego kumpla póki co świetnie znosi wymianą sprężyny na m120 przy stockowych częściach już od roku.Takie m120 + precka i efekt jest super ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts