paul4402 Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Przeglądając stronke military.pl natknąłem sie na ciekawą klamke: http://www.military.pl/?prod=10339&cat=38 ma wszystkie trademarki, piszą, że jest produkowana przez KWC i jak dla mnie ma wystarczającą prędkość wylotową. Czy moglibyście przybliżyć troche ten model, jakie ma osiągi, wykonanie i czy warto go brać za taką kase czy lepiej brać Berette KJW? Quote Link to post Share on other sites
Lesny z ak Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Mam i nienażekam... Wytrzymały ,na kulkach 0.25 g zasięg i celność dosyć dobre co do gazożęrnosci niemoge nic powiedziec bo nie strezlalem z innych co2. co do budowy ; jest wygodny dobrze się celuje obudowa plastikowa magazynek full metal, spust takze i mechanizm w srodku wykonany z metalu.... (po nasmarowniu olejem sylikonowym ma zeza (to hyba normalne) i slaby zasieg - przehodzi po kilku magazynkach... ps. mała pojemność maga tylko 15 kul Quote Link to post Share on other sites
Lesny z ak Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Witam.. W związku z tym że, zaczyna sie szkoła nie będe miał czasu na częste strzelanki.. więc tu moje pytanie Jak przygotować replike na co2 na dłuższy czas nieużywania. np 2 miesiące Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts