kaczmar92 Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Problem przedstawia się tak: Wczoraj na strzelance puściłem kilka krótkich serii, po czym karabin po prostu przestał strzelać. Bateria była świeżo naładowana (batka intelekta 9.6, stokowej nie używam). Próbowałem na innych bateriach, odpinałem je podpinałem, zmieniałem tryb ognia, nic. W domu przepchałem lufę wyciorem, ale żadna kulka tam nie utkneła. Tłok stanął w takiej pozcycji po oddaniu strzału i stoi tak cały czas. Nie miałem z karabinem żadnych problemów, to była druga strzelanka z jego udziałem (kupiłem go niecałe 2tyg. temu). Jeżeli ktoś mógłby mi coś poradzić, bo może się już z tym spotkał to byłbym wdzięczny. pozdrawiam Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Sprawdź bezpiecznik i styki pod pokrywą silnika. Link to post Share on other sites
kaczmar92 Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 Boję się go rozkręcać, bo jeszcze coś zepsuję, albo nie będę umiał skręcić spowrotem ;0. Pozatym mam jeszcze rok gwarancji, więc wole go odesłać i niech oni się nim zajmą. Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Ehhh... to fajnie, że podzieliłeś się z nami swoimi problemami :roll: Link to post Share on other sites
Recommended Posts