kernest Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 (edited) Witam, na wstepie przepraszam za brak polskich znakow, ale przebywam za granica ale do rzeczy: mam Sigme SW40F, ktora pozyczylem na przedstawienie teatralne znajomemu, a on jakims cudem ja upuscil i rozlozyl :? potem zaczely sie problemy, zamek pozostawal w tylnej pozycji po strzale, czasem nie chcial odskakiwac, syfonowal, lub nie podawal kulek probowalem oddac go do serwisu, ale chlopaki niestety nie dali sobie z nim rady, za duzo sprezynek i malych czesci ;) - z tym tylko chinskie raczki sobie poradza ;) na chwile obecna sigma zostala rozlozona kilkakrotnie na czesci pierwsze, jest totalnie nie na chodzie, mozliwe ze cos zle zlozylem szkoda mi spisywac ja na straty, wiec mam propozycje - dla osoby, ktora zna sie na Sigmach, ma pomysly lub mozliwosc dorobienia czegos czego byc moze brakuje, lub potrafi poskladac te zabawke do kupy i uruchomic proponuje 100 zl za naprawe potenacjalnych chetnych prosze o wpisy w tym temacie pozdrawiam, Kernest Edited August 22, 2007 by kernest Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 100zł za naprawę? Ja kupiłem Sigmę (niby uszkodzoną) za 50zł z rok temu i działa mi piknie do dziś ;) Jak coś to służę pomocą. Quote Link to post Share on other sites
kernest Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 jesli naprawde masz czas, i chcialoby Ci sie nad tym posiedziec, to byloby milo :) od razu zaznaczam ze mi sie nie spieszy, jak bedzie za 2 tygodnie to fajnie, a jak za 2 miesiace, to... tez fajnie ;) Quote Link to post Share on other sites
awful Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 szukam tylnej części zamka do tego(wewnętrznej- element z dyszą i 2ma sprezynkami? ułamał mi się taki mały ruchomy metalowy element z tylniej części... jak nie znajdę to będę miał na pchnięcie całego, ze szczelnym magiem i metal zamkiem... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts