Mendi Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) Witam, chciałbym założyć w sr-15 wygodny chwyt pistoletowy. Znalazłem na sklepach kilka w cenie ok. 100 zet oraz coś takiego na allegro: http://www.allegro.pl/item226681072_gumowa...6_m733_asg.html Czy ktoś miał styczność z tym oto produktem? Chciałbym się dowiedzieć czy po założeniu dobrze się układa na chwycie oryginalnym, jak to to leży w dłoni, czy się nie ściera i nie farbuje dłoni czyli jednym zdaniem: czy warto na to wydać 57zet (z przesyłką). Edited August 23, 2007 by Mendi Quote Link to post Share on other sites
mojopl Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Osobiscie polecam chwyt G27. Nie znosze chwytu standardowego w eMkach (sr-15 pod taka podchodzi). Guma? Nie mam dośw jako grip ale ja bym się bał :) Quote Link to post Share on other sites
Luderson Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) Ja mam taka nakładke w mp5 http://allegro.pl/item226681239_gumowa_rek...mp5_g3_asg.html Sa to takie same produkty guma i tyle. Po założeniu miałem troche luzów obkrecała sie musiałem przykleić klejem na ciepło bedzie można odkleić jakby co i nie bedzie śladu na chwycie.Podłozyłem jeszcze cieńką blaszke na tył przed sklejeniem w celu zniwelowania luzu. Nie farbuje rak bynajmniej moja a komfort od razu inny lepiej sie trzyma. Edited August 24, 2007 by nastuk Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 A ja odradzam G27. Po pierwsze wymaga modyfikacji, żeby go założyć w niektórych emkach (CA), ale to detal. Jest niewygodny - słabo dłoń wpada w te rowki itp, przekombinowany, za gruby. Wygodny jest Smooth Battle Grip np. KA, a najlepszy jest Sniper Grip, taki jak w SPR Mk12, super wygodny. Mam taki CA i jest super ładnie wykonany, na poziomie G&P. Ta guma, którą pokazałeś ma taką wadę, że chwyt robi się grupy i ciężko objąć, chyba, żeś wielkołapy. Quote Link to post Share on other sites
grzesiekpach Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Mój Szalony przedmówca ma rację.Kupiłem dokładnie ten chwyt do którego Mendi dał link, powiem tak zły nie jest, gume nie brudzi tylko moze jest troche za miękka, złobienia na palce spoko ale rzeczywiscie zeby bylo mega komfortowo trzeba miec do tego wielka łapę. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 Pomyślałem na poważnie o tej gumie, bo zakładałem ostatnio taką podobną, mało ciekawą w baretce i trzyma się teraz w łapce o niebo lepiej. Jednak mimo wszystko gorylo-ręki nie jestem i sobie pewnie ten chwyt z allegro daruje. Dzięki chłopaki za wypowiedzi, zaoszczędziło mi to 57 zeta :-F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts