grzesiekpach Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 witam jestam na kupnie tego co w temacie (http://taiwangun.com/?str=product&prId=628), powiedzcie czy to fajnie działa razem, tzn czy po załozeniu nie ma jakis luzów itp. I jeszcze jedno ważne jak z jakoscią wykonania czy to sie nie rozwala, łamie, psuje itd? Jesli są jakies inne wady lub zalety , o których warto wiedziec, a o których nie wspomniałem dajcie znać. Z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Ja mam taką. Jest solidnie wykonana (cała z metalu, jednak najpierw trzeba się przyzwyczaić do metalowego chwytu). Nie ma żadnych luzów, jest wykonana bardzo dobrze. Ma tylko jedną wadę - gwinty w dolnym Risie, do których można przymocować np. dwójnóg SRC bez żadnych przejściówek są z innego materiału. I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie fakt, że są one po prostu przyklejone do szyny od spodu. Ja zbyt mocno dokręciłem śrubę, klej puścił i gwint zaczął się luźno kręcić w szynie - straciłem przez to dwójnóg w lesie. Dlatego radziłbym zalać to jakimś mocniejszym klejem, ja przynajmniej tak zrobiłem i wszystko się trzyma. A co do wyglądu wg mnie bez dodatkowej długiej szyny ( http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1168 ) wygląda to tak sobie. Tyle. Quote Link to post Share on other sites
grzesiekpach Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 Wielkie dzieki za odpowiedz! pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
grzesiekpach Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 A czy ktos z was dyspokuje wersja z włókna szklanego?? Miałem ja w łapach ale wydaje mi sie taka dosc mało wytrzymala zeby nie powiedziec delikatna, moje wrażenie jest słuszne czy mozna w tą wersje inwestować bez obaw?? Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Z włókna szklanego? Jak chwyt jest z niego to odradzam.Nieprzyjemne dla skóry i jak źle użytkowane(coś z włókna) to takie niteczki przeźroczyste włażą w ręce :.cry: Potem się nieprzyjemnie wyjmuje. Quote Link to post Share on other sites
Maciek1 Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Wie ktoś może czy ta konwersja pasuje do emki G&P bez żadnych przeróbek?? Quote Link to post Share on other sites
Fiftii Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Właśnie miałem zamiar zamówić w najbliższym czasie - http://asgshop.pl/produkt.php?id=1884 I chciałem się dowiedzieć czy lepiej dopłacić do tego czy lepiej kupić tą konwersje CA ? :) 150zł piechotą nie chodzi ^^ Quote Link to post Share on other sites
Maciek1 Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Wie ktoś jak jest z kompatybilnością tej konwersji z replikami G&P? Quote Link to post Share on other sites
mocny-ciosnek Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Jezeli chodzi o konwersje CA http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1884 to wykonana jest przepieknie mam taka :-P włókno z którego jest wykonana daje wspaniałe efekty wizualne choć cały zestaw z szyna kosztuje sporo to jednak warto zainwestowac. A co do kompatybilności z replikami G&P to lepjej wypada niz z CA :wink: z tego wzglęndu ze rura gazowa w replikach CA nie istnieje i zeby ja zainstalowac trzeba wiercic otwór w body albo przypiłować kilka mm. A czy ktos z was dyspokuje wersja z włókna szklanego?? Miałem ja w łapach ale wydaje mi sie taka dosc mało wytrzymala zeby nie powiedziec delikatna, moje wrażenie jest słuszne czy mozna w tą wersje inwestować bez obaw? Bez obaw jest bardzo wytrzymale kilka krotnie maja SPR-a została zdeptana podczas nie jednej misji snajperskiej i wyszła bez szwanku :wink: . Z włókna szklanego? Jak chwyt jest z niego to odradzam.Nieprzyjemne dla skóry i jak źle użytkowane(coś z włókna) to takie niteczki przeźroczyste włażą w ręce :.cry: Potem się nieprzyjemnie wyjmuje Nieprawda cały chwyt jest wypolerowany i przyjemny w dotyku nawet przy głębokich rysach nie wychodzą z niego zadne niteczki 8-). Tak więc zdecydowanie polecam włókno szklane niz aluminium. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts