Pionier Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Witam. Posiadam cm.028 i stockową baterię. Pierwsze ładowanie trwało ~12h. Później przeczytałem, że trzeba ładować według wzoru, czyli 6h 40min. Kolejne ładowania trwały ~7h i bateria wystarcza na wystrzelenie 1 hi capa. Kolega też ma ak i jego bateria wystarcza na jakieś 2,5 maga. Ale on ładował na począrtku 3x po 14h. Co mam teraz zrobić z tą baterią?? Mogę ją teraz sformatować?? Ile powinno trwać ładowanie podczas formatowania?? Jest to bateria Ni-Cd 1200 mAh Quote Link to post Share on other sites
Pionier Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 Piszę posta pod postem, ponieważ nie widzę opcji Edycja... zależy mi na szybkiej odpowiedzi, bo jutro mam strzelanke Quote Link to post Share on other sites
krzeselko Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) wiem, że było... ale sry, nie moge znaleźć... jaki jest 'wzór' na czas pełnego ładowania baterii ? edit: już znalazłem, post to usunięcia... Edited August 28, 2007 by krzeselko Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts