manufans Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Witam, Wiem ze temat byl "walkowany" sto razy ale zaden z tematow (innych) mi nie pomogl. Probowalem wszystkiego z odmiennych tematów ale nic nie pomaga... Karabinek po zlozeniu i po przeladowaniu sam wystrzela. NIe wiem co z tym fantem zrobic. Problem jest tez z blokada poniewaz jak skladam karabin to blokada wypada i nie moge dobrze jej ulozyc w srodku. BARDZO PROSZE O JASNE I DOBRE ZDJĘCIE GEARBOXA M47 Pozdrawwiam :strach: Link to post Share on other sites
jojson Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 to nie ma gearboxa. Link to post Share on other sites
Medi Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 jojson jak masz zamiar czepiać się o takie szczegóły to nie pisz wcale, chyba, że oprócz tego w Twoim poście znajdzie sie jakaś wartościowa informacja. Jest to zwykłe nabijanie postów. Zdjęcie mechboxa tej strzelby znajduje się gdzieś w tym topicu. Wiem, że 18 stron to dużo, ale wierzę w Ciebie. Link to post Share on other sites
manufans Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 jojson jak masz zamiar czepiać się o takie szczegóły to nie pisz wcale, chyba, że oprócz tego w Twoim poście znajdzie sie jakaś wartościowa informacja. Jest to zwykłe nabijanie postów. Zdjęcie mechboxa tej strzelby znajduje się gdzieś w tym topicu. Wiem, że 18 stron to dużo, ale wierzę w Ciebie. Przepraszam za te drobna pomylke... ;) Dzieki Paramedic, z moja strzelba juz wszystko wporzadku! Link to post Share on other sites
Recommended Posts