Styp Posted November 1, 2003 Report Share Posted November 1, 2003 Może to kogoś zainteresuje 8) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17331016 Link to post Share on other sites
seq Posted November 22, 2003 Report Share Posted November 22, 2003 Hmm czkoda ze nie jest czarna. bo ja szukam tak dokladnie kamizelki taktycznej Link to post Share on other sites
Kapral Posted December 12, 2003 Report Share Posted December 12, 2003 hooah, opis lubawki jest na forum, tzreba tylko poszukać. Mojego autorstwa nota bene. pozdrawiam kapral Link to post Share on other sites
Chopin Posted December 15, 2003 Report Share Posted December 15, 2003 HEh, trzea było sprzedawac pół roku temu jak chciałem kupić :) Pozdrawiam :) Link to post Share on other sites
Szczep Posted December 15, 2003 Report Share Posted December 15, 2003 hmm dodam od siebie ze przydatna dla tych co biegają w polskim sprzecie [np. Ja] i uzywają AK [tez Ja]. No i swietnie wygląda zalozona np. na przeciwodlamkową. Gdyby te kieszenie na magazynki nie byly na rzepy tylko na np. napy bylaby po prostu zaje**** a tak to jest sie do czego przyczepić. No i egzemplarz który mam swoje juz przeszedł u mnie, u Kaprala i cholera wie jeszcze u kogo, a trzyma sie całkiem całkiem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts